Väskor till racketsporterVäskor till racketsporter

Tennis bag

Tennis bag

Att ha en väska med sig till träningen kan vara bra då de är anpassade för att vara enkla att packa dina racketar och bollar i.

Tennisväska

En tennisväska är viktigt att ha när du tar dig till och från din tennishall där du spelar tennis. I en tennisväska får du oftast plats med både rack, bollar , t-shirts och shorts. Det kan också vara bra att ha plats till en vattenflaska och övriga saker som du har med dig på planen när du spelar tennis.

 

 

Pingis bag

Pingis bag

Pingisfodral

Pingisfodral

Pingisväska

En pingisväska kan vara bra att ha när du åker på tävlingar och träningar inom sporten. Det finns olika typer av pingisväskor, bland annat finns mindre fodral som du har för att skydda ditt racket. Det är dock rekommenderat att ha en stor väska där du kan lägga både ditt pingisfodral och övriga saker som du har när du skall spela pingis eller pingpong. När du köper en pingisväska ska du först tänka igenom vad du har tänkt att ha i din väska när du tränar och spelar eller kanske till och med tävlar i pingis.

Badminton bag

Badminton bag

Badminton väska

Badmintonväskor är utformade så att du får plats med ett eller flera badmintonrackets. Du kan också ha badmintonbollar och vattenflaskor m.m i din badmintonväska. Det ser snyggt och professionellt ut när du kommer till den hall du spelar badminton i när du kommer in med en badmintonväska. Självklart finns det ett flertal företag som arbetar med att göra badmintonväskor. Yonex är ett företag som är stora när det gäller badmintonen och gör också väldigt snygga och framförallt praktiska väskor.

 

squash bag

squash bag

Squash väska

När du spelar squash kan det vara bra att ha med sig några olika racketar ifall du behöver byta ut din racket då det ibland går sönder. Det är därför bra att ha en squashväska när du skall till och från träningarna inom squashen. Squashväskor är enkla och bära och ta med sig vart du än är.

 

 

Padel bag

Padel bag

Padel väska

Inom padeln som är en ganska ny sport i Sverige kan du också hitta snygga sportväskor som du kan använda just till padel så att du kan lägga ditt racket och bollar. Padelväskor har inte funnits så jättelänge och därför är designen av padelväskor ofta väldigt moderna och snygga. För att få plats med ett padelracket så är väskan ganska bred så att det blir bra för dig som padelspelare eller padelmotionär. När du köpt ditt racket, dina padelbollar och din padelväska är det bara att köra igång och börja träna sporten!

 

 

Tveka inte att köpa en väska till just den idrott som du är aktiv i. Det är både snyggt och funktionellt med en träningsväska. Spelar du t.ex. tennis kanske du inte behöver köpa en pingis väska just för de få träningar du gör inom den idrotten, då kanske du kan använda din tennisväska till den sporten också!

Comments are closed.