Pingis SM 2015Pingis SM 2015 spelades i Falkenberg. Falkenberg har sedan länge varit en stor klubb inom pingisen i Sverige och med bland andra Stellan Bengtsson så kommer klubben länge att ha en stor plats i pingissverige.

Kristian Karlsson vann pingis sm 2015

Kristian Karlsson vann pingis sm 2015

När SM-spelades 2015 så vann Kristian Karlsson SM i pingis. Kristian vann mot Jens Lundquist i finalen och kan numera titulera sig som svensk mästare i pingis. Han gjorde en otrolig turnering och vi säger grattis till Kristian Karlsson som förhoppningsvis kommer att ge Sverige fina resultat inom pingisen ute i Europa och i världen också i framtiden.

Kristian Karlsson med otroligt bra forehand!

Kristian Karlsson är känd för sin otroliga forehand som han slår med vänsterhanden och sitt fantastiska fotarbete som är otroligt viktigt i racketsporten pingis. Även smidighet och rörlighet är något som Kristian Karlsson jobbat hårt med senaste åren och det är roligt att kunna för honom på vägen framåt!

Halmstad har faktiskt även sök att få anordna VM i pingis 2016 och det vore väldigt roligt om det svenska bordtennisförbundet får anordna detta stora arrangemang och i en stad som Halmstad där pingisen växer och är stor. Att anordna ett VM är ett stort arrangemang och stora investeringar, men kanske kan detta få Sverige på kartan igen när det gäller den internationella bordtennisen.

Varför skall du Sverige få anordna VM? Kanske för att det är ett land med tradition inom pingisen och stor kunskap från många håll.

 

Comments are closed.