Golf

Golf är också en fantastisk sport som har funnits i världen i lång tid. När du spelar golf är du ute i naturen och rör på dig, vilket gör att du kommer att må bra av. Du kan spela golf i nästan hela ditt liv då du oftast inte får några allvarliga skador när du spelar golf. Golf är roligt! När du är ute i naturen och spelar golf så är det viktigt att du i vissa länder skyddar dig mot myggen, då myggen kan förstöra hela din golfrunda. På www.myggtips.se kan du läsa mer om de bästa myggmedlen du skall ha med dig på golfbanan. 

Det finns många märken som gör snygga kläder till golf. Ett av de stora företagen är Under Armour som gör otroligt snygga kläder till både män och damer inom golfen.

Under Armour

Under Armour

Eftersom denna sida fokuserar mest på racketsporter så kommer vi inte att behandla golfen lika ingående som andra sidor. Den absolut bästa sidan inom golfen med kläder för både män och kvinnor är idag www.golfkompaniet.se.

Besök www.golfkompaniet.se här.

Bra märken inom golfen är Titelist, Callaway och Spalding.

Golf är en sport som hela tiden utvecklas inom materialen och bland annat så finns det nuförtiden golfkikare och speciella golfklockor som går att köpa nästan var som helst i världen.

Att lära sig spela golf är inte så svårt och du kan bland annat titta på golf för att lära dig hur du skall slå bollen. Det finns massa bra tips på bland annat youtube där du kan lära dig att spela golf, det finns även en rad olika böcker där du kan lära dig allt inom golfens värld.

Golfbollar kan du hitta på nätet, såsom golfkläder och golfskor. Materialet är som sagt viktigt inom golfen och du vill vara snyggt klädd på banan när du spelar golf. Golf kan vara en riktigt dyr sport om du är en materialspelare, men du kan även komma hyfsat billigt undan om du spelar golf på amatörnivå. 

Sök på nätet efter golffilmer så kommer du att lära dig mycket och bli otroligt inspirerad av att vilja spela mer golf. Kanske är du på touren snart och gör de stora pengarna bland världsstjärnorna inom golfen. Den mest kända svenska golfaren är Jesper Parnevik bland herrarna, bland damerna är det helt klart Annika Sörenstam som har gjort mycket för Sverige i världen inom golfens värld.

Annika Sörenstam

Annika Sörenstam

Jesper Parnevik

Jesper Parnevik

Comments are closed.